неделя, 25 септември 2011 г.

България с мисия 2012

След 19 години ще стигнем до върха на галактиката, заявява контактьорът Лий Каръл
България с мисия 2012
Съществото с милиони фенове по целия свят Крион разкри, че у нас живеят най-старите души на планетата

Доказателство, че наро-
дът ни е един от най-
старите на планетата,
а българите имат небесна мисия, дойде преди ден от неподозирано място. Извънземен разум се приземи под носа на ВВС в центъра на София. Той се казва Крион и с изненада откри, че в България живеят най-старите души на Земята. "Вие сте толкова стари, че ви е имало на тази планета и преди 30 хиляди години. Енергията на светците, на планините и езерата е във вашата ДНК", заяви съществото. То проговори за пореден път чрез прочутия в целия свят контактьор и писател Лий Каръл. Американецът заедно с цял дрийм тим от посветени метафизици посети страната ни този уикенд.
В събота на обяд Лий Каръл направи контакт (ченълинг сеанс) с Крион, закрит за медиите. Единствено "Мистерии"-те бяха допуснати да присъстват на уникалното събитие. Навръх християнския празник Вяра, Надежда и Любов съществото слезе от висшите селения и предаде следното послание към българите:
Ядро на времената
"Енергията тук е много чиста. Има места на планетата - духовна чистота, ядро на времената, сърцевина, откъдето самата планета говори с вас. Радвам се, че моят партньор (Лий Каръл-б.р.) ме доведе на точно такова място. Това е много свещено място. Тук има портали отвъд много от границите, които са нарисувани около тази страна", заяви Крион чрез устата на медиума Каръл.
В следващия миг то посъветва българите да не изпитват повече хроничен страх, че нещо лошо ще ги сполети, че са попаднали на грешното място в най-лошото време. "Не бива да се плашите, защото от Вселената изглеждате изключително красиви, носители на божествената искра. И е време да използвате тази сила, за да се изпълнят всички пророчества и да донесете мир на планетата. Вашата страна е играла много важна роля като поддържаща енергия за това, което предстои да се случи през 2012 година и отвъд", говореше медиумът в състояние на транс, предавайки посланията на Крион. През 1989 г. американският инженер Лий Каръл се свързва за първи път със сила от високите измерения на Вселената, която нарича себе си Крион. Оттогава той приема информацията, която Крион му диктува, и я разпространява в книги в многомилионни екземпляри. Така Крион се превръща в най-популярното "извънземно" в света след И Ти на Спилбърг. Самото същество твърди, че присъства на тази планета от нейното създаване и е от едно енергийно семейство с Архангел Михаил. Каквато и да е истината, Крион дава безценна езотерична информация за промените, които в момента се случват с човека, неговата ДНК и с цялата планета.
Голямото пробуждане
Според Лий Каръл, който по-късно изнесе лекция на тема "2012 г. - нищо лошо няма да се случи около тази дата". Според писателя парадът на планетите (галактическото подравняване) е астрономически факт, който учените несправедливо и високомерно подценяват. Американецът сподели, че е прекарал няколко месеца в пирамида в Ксочикалко заедно с местен археолог, проучвайки календара на маите. Изводът, до който достигнали, е, че маите наистина са познавали Вселената изключително прецизно. Това, което и Крион разкрил, е, че през 2012 г. Земята ще е по средата от своя път на голямо пробуждане. Точно тогава планетата ни ще сочи центъра на нашата галактика, но ни оставали още няколко години, за да достигнем върха й.
Гледайки Млечния път в нощното небе от нашата земна кула, го виждаме като диск. На 21.12.2012 планетата ни ще сочи центъра му или Великото Централно Слънце, както маите са го нарекли. Пробуждането на земята обаче ще приключи, когато достигнем върха на галактиката след 19 години. т.е. около 2031 г. В това приключение българите като най-древна нация ще заемат централна роля.
Древните били астрономи
"През 2012-а ще има изравняване на нашето Слънце с галактическия екватор в деня на зимното слънцестоене. То е резултат от прецесията на равноденствията, за които са знаели и древните. На 21 декември няма нищо страшно да се случи, защото ще бъдем по средата на един процес от 36-годишно случване. Ние вече живеем в него от 17 години", отбеляза Лий Каръл. Именно поради тази причина преди около две десетилетия и в България имало бум на хора с паранормални способности. "По същото време се събудиха и много мои приятели, които проявиха изведнъж екстрасензорни и контактьорски дарби. Това бе в резултат на това 36-годишно пробуждане, което настъпва веднъж на 26 000 години. Египтяните, ацтеките и друидите са ни предупредили, че това ще се случи. Те са знаели как работи галактиката ни и че нашата планета се поклаща (има прецесия). А западният свят едва през средновековието откри, че земята е кръгла", обърна се към всички скептици именитият писател контактьор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар