понеделник, 30 май 2011 г.

Ауролитен (златно-каменен) процесор пази България

1000 тона злато, примесено с кварцови кристали, пазят България от разрушителни земетресения. Съкровището е разположено стъпаловидно в недрата ни, образувайки защитна сеизмична пирамида над цялата страна. С тези думи езотерици успокоиха, че у нас са слабо вероятни разрушителни земетресения. А те прескочиха от Азия и вече са на Стария континент. В Испания загинаха 9 души след два труса. През уикенда змията на земетресенията захапа и Македония и я разлюля с 4.1 по скалата на Рихтер.



"Златото, което се намира в изобилие в кварцовите скали под Родопите и Стара планина, пази цялата страна от опустошителни земетресения. Кварцът заедно с благородния метал при създаването на планетата са служили и още служат на Твореца, за да напътства земляните. Тези два компонента образуват супермощен ауролитен компютър", заяви метафизикът Ради Димитров. Експертът по алтернативна енергетика припомни, че именно кварцът и златото се използват широко в радиоелектрониката. Според Димитров българският ауролитен процесор (златно-каменен от лат. и гр. език - б.р.) заедно с тибетския са най-мощните на планетата. Лековитите минерални извори и реки около тези места пък идвали от паралелните вселени и свързвали нашия свят с другите измерения.



Клондайк или Армагедон

Чужди компании в момента извършват проучвания, искат да добиват злато и в Крумовград, и в Брезнишкия, и в Трънския край. При отравянето на 1 тон българска земя те ще получават едва няколко грама злато. За да извлекат благородния метал, ще ползват химикали - ксантогенати и дифосфати. Американците пък са се нагледали да извличат шистов газ пак с химикали от Стара планина. "Там не бива да се пипа! В Балкана се намира сърдечната чакра на България. Неслучайно особено около Козята стена често се наблюдават летящи чинии, които зареждат своите двигатели с енергия направо от аурата на България", разкрива вещият окултист Деян Колев, който описа наскоро тайните на нашия свят в книгата си "Аурата на България".



Балкана спира Еленин

Междувременно метафизици коментираха, че ако сега към нас тръгне кометата Еленин (както пресилено се твърди напоследък-б.а.) 24-каратовият суперкомпютър, който дреме под България, ще ни спаси. "Той е резонатор на вселенските енергии. С негова помощ планетата ще насочи електромагнитен импулс, който има силата да отклони всеки астероид от курса му. Ако допуснем отравяне на земята и разрушаване на златно-кварцовото си ядро, ще обречем не само природата си, а и цялата планета, алармират хората, чуващи и виждащи невидимите светове.



"България открай време е сочена за енергиен център на Земята. А какво означава това - точка от планетата, където хората се свързват най-бързо и лесно с Бога и той с тях. Затова България е толкова важно да остане физически и астрално чиста", заключи Ради Димитров.

Няма коментари:

Публикуване на коментар